Εγκατέλειψε τη σοβαρά τραυματισμένη σύζυγό του μετά από τροχαίο

0
2559

Υπόθεση τροχαίας σύγκρουσης, που επέφερε τον σοβαρό τραυματισμό 28χρονης, αλλά και εγκατάλειψης της σκηνής της σύγκρουσης, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστο όχημα προσέκρουσε σε ξύλινο πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού, στην οδό Διονύσιου Σολωμού, στο Παραλίμνι και ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Από εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2π.μ. σήμερα και πως σε αυτό εμπλέκεται αυτοκίνητο συγκεκριμένης μάρκας και χρώματος. Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 4.45π.μ. σήμερα, μετέβη στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, με τραύμα στο κεφάλι, 28χρονη κάτοικος της επαρχίας Αμοχώστου.

Μέλη της Αστυνομίας, που μετέβησαν στο Νοσοκομείο, εντόπισαν την 28χρονη, η οποία φέρεται να ανέφερε ότι ο τραυματισμός της προκλήθηκε κατά την πιο πάνω τροχαία σύγκρουση και πως κατά το δεδομένο χρόνο, το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 35χρονος σύζυγός της.

Ο 35χρονος κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, όπου υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 71μg%, αντί 9μg%. Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό διερεύνηση αδικήματα για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Όσον αφορά την 28χρονη, όπως διαπιστώθηκε φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και διάσειση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας της, είναι εκτός κινδύνου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here