Εγκαίνια στο ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο Σωτήρας στην παρουσία του Προέδρου Αναστασιάδη (φώτος)

0
429
Γήπεδο Σωτήρας Αμμοχώστου, Σωτήρα, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης τελεί τα εγκαίνια του γηπέδου Σωτήρας Αμμοχώστου. // Sotira Ammochostos football court, Sotira, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, inaugurates Ammochostos Sotira football court.

“Χθες στην παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη έγιναν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο Σωτήρας. Την παρουσία τους έδωσαν ο Υπουργός Παιδείας, Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες της Επ. Αμμοχώστου, Βουλευτές, πρόεδροι Σωματείων και Ομοσπονδιών, ο Γεν. Διευθυντής της ΚΟΠ και αρκετός κόσμος. Κατά τα εγκαίνια παρουσιάστηκε το έργο που έγινε στο Γήπεδο. Νέες κερκίδες, δωμάτια επισήμων, θεωρεία, αποδυτήρια, φωτισμός, γυμναστήριο, και άλλα με προδιαγραφές Α Κατηγορίας.

Κατά την τελετή ο Δήμος Σωτήρας τίμησε όλους του προέδρους του Ονήσιλου Σωτήρας απο το 1978 μέχρι και σήμερα. Ο πρόεδρος του Ονήσιλου Κώστας Πούρος ανάφερε ότι για την ομάδα μας είναι σημαντικό η έδρα πράγμα που τα τελευταία δύο χρόνια μας έλειπε. Επίσης ανάφερε ότι είναι διπλά χαρούμενος το ότι ο Ονήσιλος επιστρέφει στην Β κατηγορία και θα αγωνίζεται ξανά στην έδρα του. Τέλος ευχαρίστησε τον Δήμο Σωτήρας για το έργο που έγινε όπου ο Ονήσιλος θα αγωνίζεται σε ένα υπερσύχρονο Γήπεδο στο οποίο θα μπόρει να κάνει και νυχτερινούς αγώνες”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here