Ινδονησία – Ανήλικα παιδιά παίζουν καθισμένα πάνω σε τεράστιο πύθωνα (PICS & VID)

0
567

Tα μικρά παιδιά προφανώς αγνοούν τους κινδύνους της επαφής με  το γιγάντιο ερπετό, με τους χρήστες του Internet να επικρίνουν τους γονείς που τα εξέθεσαν σε τέτοιο κίνδυνο.

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ενός βίντεο, που απεικονίζει δύο κοριτσάκια προσχολικής ηλικίας να κάθονται και να παίζουν στην ράχη ενός πύθωνα μήκους πέντε μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό της Σουμάτρα, του μεγαλύτερου από τα περίπου 18.000 νησία που αποτελούν έδαφος της Ινδονησίας, ενώ το τεράστιο ερπετό βρίσκεται στην αυλή σπιτιού, προσπαθώντας να χωνέψει το θήραμα που μόλις είχε καταναλώσει.

Τα σοκαριστικά πλάνα έτυχαν μεγάλης αποδοχής στο διαδίκτυο, με πολλούς να κατακρίνουν την επιλογή της μητέρας να αφήσει εκτεθειμένα σε τέτοιο κίνδυνο, τα δύο μικρά κορίτσια.

Σημειώνεται, πως αν κι οι πύθωνες δεν είναι δηλητηριώδη φίδια, εν τούτοις έχουν αποδειχθεί πολλάκις θανατηφόρα για τους ανθρώπους, καθώς τυλίγονται γύρω από τα θύματά τους, προκαλώντας ασφυξία και εν τέλει τον θάνατο.

Κατά καιρούς, έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά εξαφανίσεων αγροτών ή κατοίκων της υπαίθρου, με πολλούς να κάνουν λόγο για επιθέσεις από πύθωνες.

Το συγκεκριμένο είδος πύθωνα, που απαντάται κατά κόρον στις ζούγκλες τις νοτιοανατολικής Ασίας, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιθετικά είδη πύθωνα παγκοσμίως, με το μήκος του να φτάνει ως και τα 8 μέτρα και σε βάρος τα 120-150 κιλά, ενώ μπορεί να επιτεθεί ακόμα και σε θηράματα βάρους 250 κιλών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here