Με δύο εκδηλώσεις ο Δήμος Αγίας Νάπας τίμησε την Παγκόσμια Μέρα Μουσικής

0
295

Με δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα» στις 21 και 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αγίας Νάπας τίμησε τη Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής. Οι εκδηλώσεις είχαν ενταχθεί στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Πολιτιστικού Προγράμματος του Δήμου Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι στην εκδήλωση της 21ης Ιουνίου οι καλλιτέχνες Γιώργος Γεωργίου Κλαρινέτο και Σωκράτης Σωκράτους, Κιθάρα παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στην Μουσική της Αργεντινής, το οποίο περιελάμβανε συνθέσεις των σπουδαίων Αργεντινών συνθετών, Astor Piazzolla και Diego Maximo Pujol.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Στην δεύτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου το Μουσικό Σχήμα «Lyrical Noise» παρουσίασε τη συναυλία για το πρόγραμμα Living Museums με τίτλο «Clarinet meets Percussion». Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ακούστηκαν έργα των Reich, Gerossimez, Xenaki, Pettigrew, Boucourechliev, Olsan, Christofi, Capurso κ.ά.

Το Living Museums είναι ένα υποπρόγραμμα του έργου Interfaces, το οποίο  συντονίζεται από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το Καλοκαιρινό πρόγραμμα του Δήμου Αγίας Νάπας συνεχίζεται με την παράσταση «Τραγούδια, Ταξίδια» με τον  Πολιτιστικό Σύλλογο «Ρωμιοσύνη», η οποία θα διεξαχθεί στις εννέα το βράδυ της Κυριακής 1ης Ιουλίου, στο προαύλιο του Εξωκλησιού Αγιος Επιφάνιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here