Οκτάχρονος Βέλγος τελείωσε το σχολείο σε 18 μήνες και μπήκε στο πανεπιστήμιο με IQ… 145 (pic)

0
361

Δεν έχει προηγούμενο στα σχολικά χρονικά του Βελγίου, η ιστορία ενός «σύγχρονου Αινστάιν» ηλικίας μόλις οκτώ ετών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λορέν Σιμόν, ένα αγοράκι 8 ετών από τις Βρυξέλλες θα γίνει ο μικρότερος φοιτητής στην ιστορία του Βελγίου, καθώς κατάφερε σε αυτή την ηλικία να ολοκληρώσει με επιτυχία την φοίτησή του στο λύκειο, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο μικρός τελείωσε όλες τις τάξεις του σχολείου σε διάστημα μόλις 18 μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Μάλιστα, σύμφωνα με μέτρηση του δείκτη ευφυίας του 8χρονου Λορέν, ο δείκτης χτύπησε «κόκκινο», φτάνοντας τον αριθμό 145, τη στιγμή που ο μέσος όρος βρίσκεται κοντά στις 100 μονάδες.

Ο πατέρας του μικρού δήλωσε σε βελγικά μέσα ενημέρωσης πως το αγαπημένο μάθημα του γιου του είναι τα μαθηματικά, καθώς διαθέτουν αρκετούς σύνθετους και διαφορετικούς τομείς όπως η άλγεβρα, η γεωμετρία κι η στατιστική, ενώ οι υπερήφανοι γονείς δεν θέλουν να πιέσουν το παιδί θαύμα αλλά εμφανίζονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν να διαλέξει εκείνος τον δρόμο του.

Επόμενος σταθμός για τον Λορέν θα είναι το πανεπιστήμιο – μετά το απαραίτητο διάλειμμα για καλοκαιρινές διακοπές- ενώ και σε αυτή την περίπτωση δεν έλειψαν τα πειράγματα και το bullying από τους συμμαθητές του 8χρονου αγοριού, οι οποίοι συνήθιζαν να τον κοροϊδεύουν για την έφεσή του στα μαθηματικά και την ακατάπαυστη μελέτη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here