Το έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας παρουσιάστηκε στη Μόσχα και την Αγ. Πετρούπολη

0
268

Η εκστρατεία προώθησης και προβολής της Μαρίνας Αγίας Νάπας εκτός Κύπρου συνεχίζεται με μια σειρά επιτυχημένων προωθητικών ενεργειών, προσελκύοντας αυξημένο ενδιαφέρον από επενδυτές και αγοραστές του εξωτερικού.

Το έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας παρουσιάστηκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο στη Μόσχα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Παράλληλα, στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις, απευθυνόμενες σε έναν επιλεγμένο κύκλο Ρώσων επενδυτών, στοχεύοντας δυναμικά στη ρωσική και διεθνή αγορά, αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου που στάληκε σήμερα στα ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Αναφέρεται ότι δόθηκε συνέντευξη Τύπου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Σταύρο Καραμοντάνη, και τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, Χάρη Κουρέα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας.

Οπως λέχθηκε στην συνέντευξη, μέχρι σήμερα, το 33% των πωλήσεων του συγκροτήματος Μαρίνας Αγίας Νάπας αφορά πελάτες από τη Ρωσία.

Στην εκδήλωση στην Αγία Πετρούπολη παρέστησαν και μέλη της διπλωματικής αποστολής της Κύπρου, με επικεφαλής τον Γενικό Πρόξενο, Δημήτρη Άσσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here