Στη δημοσιότητα το όνομα του 48χρονου που εντοπίστηκε νεκρός

0
133
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19.30 το βράδυ της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου 2018 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας από φίλους 48χρονου ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες δεν έδωσε σημεία ζωής ούτε ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές τους κλήσεις. 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας μετέβησαν στο σπίτι του 48χρονου στη Δερύνεια όπου και τον αναζήτησαν χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσίας όπου γύρω στις 20.30 μέλη της εισήλθαν στην οικία από μισάνοικτο παράθυρο του πρώτου ορόφου και εντόπισαν τον 48χρονο στο σαλόνι του.
Επί τόπου μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας, του ΤΑΕ Αμμοχώστου και ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου.
Στη σκηνή κλήθηκε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος διενήργησε αυτοψία και εκ πρώτης όψεως απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είναι ο Γιώργος Ιακώβου και τα αίτια  θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here